Technológiák, berendezések

ARANY GALVÁNTECHNOLÓGIA
GAMMAT FREE


Belle Glass

Inlay híd (fogpótlás csiszolás nélkül)


Foghiányok pótlása esetén a hiánnyal szomszédos fogak lecsiszolásával képezzük a híd pilléreit, míg a foghiány felett pedig a hídtag fog elhelyezkedni. Bizonyos esetekben előnyösebbnek ígérkezhet, ha a hiánnyal szomszédos fogak lecsiszolása helyett azokon egy inlay-t (betétet) képezünk ki, és ezek fogják tartani a pótfogat. Ez az ún. "Belle Glass" inlay-elhorgonyzású híd. Így csökkenthető a fogpótlás során feláldozott ép fogállomány mértéke.

Inlay / Onlay

Rágófogak szuvasodása esetén gyakran előfordul, hogy a fognak egy nagyobb hányada megrongálódik. Régi nagy kiterjedésű amalgám tömés helyettesítésére, gyökérkezelt fogak fedőtömésére kitűnően alkalmas. A tömések ekkora üregben nehezebben rögzíthetők, könnyebben kieshetnek. A tömés megszilárdulásakor a nagyobb mennyiségű
tömőanyag jobban zsugorodhat, ezért a széli záródás tökéletlenebb lehet. Segítségével a károsodott fogak megmaradt ép fogszövete megmenthető, megtartható.
Alapanyagát tekintve készülhet kompozitból (műgyanta), kompozitból üvegszálas erősítéssel, aranyból és porcelánból.

CIRKON
FOGPÓTLÁS ÚJ DIMENZIÓKBAN


A Cirkónium-oxid fogpótlásban történő alkalmazása a technikai újdonságok közé sorolandó. Teljesen fémmentes fogpótlás, magas stabilitás, magas hajlítószilárdság, nagy precizitás és esztétikum jellemzi. Elkészítése során a precíziós lenyomatról computeres módon, egy bonyolult software segítségével készül el a virtuális váz. Ezen "virtuális váz" alapján készül el a cirkónium-oxid váz. A kifaragott fogpótlások váza 5 mikron pontosságú. (Egy átlagos jól sikerült hagyományos fém-kerámiai korona széli záródása 50-80 mikron.)
IMPLANTOLÓGIA MUNKÁK KÉSZÍTÉSE TÖBBFÉLE RENDSZERREL

Ajánlatkérés

Ajánlatot kérne? Kérjük töltse ki részletes ajánlatkérő űrlapunkat, hogy elküldhessük Önnek legkedvezőbb aktuális árainkat!


Kapcsolat

DentaMED Fogászati és Gyógyászati Kft.
Miskolc, Mikes Kelemen u. 5

Telefon:46/560-150
Fax:46/560-151
Mobil:30/9431-330
20/9669-771
E-mail:info@dentamed.hu

aa